Ричарлисон блесна за нов успех на Бразилия над Сърбия.Бразилия стартира успешно

...
Ричарлисон блесна за нов успех на Бразилия над Сърбия.Бразилия стартира успешно
Коментари Харесай

Бразилия стартира успешно похода си към световната титла

Ричарлисон блесна за нов триумф на Бразилия над Сърбия.

Бразилия стартира сполучливо похода си към международната купа, откакто записа изцяло заслужена победа с 2:0 над Сърбия на „ Лусаил “ в първия им дуел от група G на Мондиал 2022. Така „ Селесао “ завоюва против западната ни съседка със същия резултат отпреди 4 години в Москва. Този път в воин за „ кариоките “ се превърна Ричарлисон (63’, 73’) с двата си гола, вторият от които беше шедьовър.

Тите не предприе изненадващи ходове в стартовия си състав и заложи на предстоящите титуляри. Двойката в центъра на отбраната е завършена от Маркиньос и капитана Тиаго Силва, до момента в който в нахлуване се разчиташе на Винисиус Жуниор, Неймар, Рафиня и Ричарлисон, който беше на върха на офанзивата.

В 11-те на Драган Стойкович усещане направиха две неща. Първото е, че титуляри бяха двама братя: вратарят Ваня Милинкович-Савич и Сергей Милинкович-Савич. Освен това за централен нападател беше предпочетен Александър Митрович пред Душан Влахович, а от по-задна позиция помагаше капитанът Душан Тадич. 

По този начин Бразилия очаквано поведе в група G с три точки, колкото има и Швейцария, само че с по-лоша голова разлика. Сърбия остана без актив, каквото е и ситуацията с Камерун.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР